CDO public
[search 0]
×
Best CDO podcasts we could find (updated August 2020)
Best CDO podcasts we could find
Updated August 2020
Join millions of Player FM users today to get news and insights whenever you like, even when you're offline. Podcast smarter with the free podcast app that refuses to compromise. Let's play!
Join the world's best podcast app to manage your favorite shows online and play them offline on our Android and iOS apps. It's free and easy!
More
show episodes
 
The Hub and Spoken podcast is a series of fascinating discussions with today's top data and business leaders from across the business world. The podcasts explore how to add most value to organisations through the use of data and analytics and how best to organise yourselves to achieve that value. Some episodes look at the hottest and most topical news covering data, analytics, AI and its impact on everyone and everything.
 
Programi "Përmes Biblës" është pjesë e shërbesës "Përmes Biblës" të mësimit të Biblës në mbarë botën. Këto seri u planifikuan që në fillim nga Dr. J. Vernon McGee dhe janë përkthyer dhe përshtatur në më shumë se 100 gjuhë dhe dialekte. U planifikua që të ishte një program radiofonik ditor 30-minutësh, që në mënyrë sistematike ta udhëhiqte dëgjuesin përmes gjithë Biblës. Këto programe janë të disponueshme për ju në internet. Ne jemi mirënjohës që ju keni zgjedhur të mësoni më shumë për Fjalën ...
 
Weekly conversations with top executives and thought leaders at the intersection of business, technology, and innovation. Each episode of Technovation explores the technology trends that are transforming business, and the leaders driving digital change inside their organizations. Produced by Metis Strategy and hosted by firm President Peter High, Technovation is the premier podcast for IT and technology professionals with the largest collection of interviews with elite CIOs, CTOs, and CDOs.
 
Hixhreti është ndër kthesat më të rëndësishme në jetën e Pejgamberit (paqja dhe mëshira e Allahut qofshin mbi të). Mësimet e tij duhet t’i shërbejnë çdo myslimani të gjejë çdo herë gatishmëri të bëj kthesa pozitive në rrugën e tij drejt Allahut. E kjo është edhe porosia e ligjëratës së mbajtur nga hoxha i nderuar Agim Bekiri.
 
The CIO exchange podcast features technology and business leaders from around the world, discussing some of the hardest problems they've had to solve on a national and a global scale. Through stories of failure, success, passion, and struggle, we explore the ways in which these tech executives have moved both their companies and their careers forward. Each episode is a conversation focusing on a unique topic intended to provide the insight and perspective needed to help others make progress. ...
 
Pejgamberi (paqja dhe mëshira e Allahut qofshin mbi të) është vula e pejgamberëve dhe sipas konceptit islam çdo profet pas tij është i rremë. Megjithatë profetët e rremë janë bërë dukuri dhe përmes këtyre pretendimeve mashtrojnë njerëzit e thjeshtë. Në këtë intervistë hoxha i nderuar Ahmed Kalaja, mes tjerash, sqaron në mënyrë të argumentuar mashtrimet e tyre.
 
Join Cameron Ivey, Gabe Gumbs and interview guests from around the cybersecurity world as they keep you informed around the topics of cybersecurity, data privacy, compliance, breaches, interesting infosec stories, and much more! Learn why it’s more important than ever that we protect what matters most.
 
Karikaturat famëkeqe pikëlluan zemrën e çdo myslimani dhe njollosën çdo parim të lirisë së shprehjes por, tërë kjo vetëm se e shtoi dashurinë e myslimanëve ndaj Pejgamberit (paqja dhe mëshira e Allahut qofshin mbi të). E si mos ta duam atë që Allahu e lartësoi me virtytet dhe cilësitë më të mira. E kjo është edhe esenca e ligjëratës së hoxhës së nderuar Bledar Haxhiu.
 
Kjo është një buqetë me këshilla që janë ndihmë për çdo besimtar në rrugën e kësaj bote. Këto porosi dhe këshilla janë nga më të ndryshmet duke filluar nga: qëllimi i muslimanit në jetë – e që është arritja e kënaqësisë së Allahut, pastaj rëndësia e drejtësisë, marrja me çështjet që janë në interes së tij dhe jo çështje të tjera, si dhe shumë këshilla të tjera të formuluara në mënyrë të bukur, të thjeshtë dhe tërheqëse.
 
Në këtë ligjëratë hoxha i nderuar flet rreth kuptimit të drejtë të vëllazërisë islame me theks të veçantë në atë se realiteti dhe forca e vëllazërisë islame rrjedh nga dashuria e Allahut të lartësuar dhe besimi në të, andaj aq më drejt që të kuptohet besimi aq më mirë do të kuptohet vëllazëria islame. Pra nëse e kuptojmë drejt besimin, misionin dhe rolin në këtë jetë – i cili nuk mund të kryhet i vetëm dhe natyrshmërinë e kësaj lidhjeje e që sipas Islamit është mbi çdo lidhje tjetër, atëherë ...
 
Kjo ligjëratë sqaron obligimin e çdo muslimani ndaj grave të Dërguarit të Allahut (alejhis salatu ues selam) -Nënave të besimtarëve, si dhe vlerës dhe pozitës së tyre me theks të posaçëm në atë se si ato ishin burim i edukimit dhe arsimimit, duke treguar shembuj të shumtë veçanërisht nga Aisheja (Allahu qoftë i kënaqur me të).
 
Njeriu i mençur sheh rreth vetes begati të shumta, të panumërta dhe të njëpasnjëshme. Prandaj të qenit mirënjohës është esenciale për çdo mysliman. Për këtë njohja e vlerës, realitetit si dhe llojeve të falënderimit si dhe dhuntitë kryesore për njeriun është edhe tema e kësaj ligjërate nga hoxha i nderuar Bekir Halimi.
 
Infosys is a global leader in technology services and consulting. We enable clients to create and execute strategies for their digital transformation. From engineering to application development, knowledge management and business process management, we help our clients find the right problems to solve, and to solve these effectively. Our team of innovators, across the globe, is differentiated by the imagination, knowledge and experience, across industries and technologies that we bring to ev ...
 
Data fuels business decisions and impacts every aspect of an organization. But leveraging data requires overcoming technical, political, and cultural challenges. Overcoming those obstacles falls to chief data officers and data and IT leaders. In the bi-weekly DataMasters podcast, data leaders will share stories from their data journeys and offer insight on how they made their organizations more data-driven.
 
Kjo ligjëratë tërheqëse përmban disa rregulla me të cilat duhet të edukohet çdo musliman si: dhënia përparësi fjalës së Allahut dhe Pejgamberit (lavdërimi dhe shpëtimi i Allahut qofshin mbi të) para fjalës së dikujt tjetër dhe respekti i sahabëve, veprimtaria në bashkësi në forma të ndryshme, pastaj angazhimi në kërkimin e diturisë fetare dhe madhërimi i shnejtërisë së muslimanëve.
 
At Version 1, we believe that everyone can make a difference with technology and innovation, whether that is by establishing innovative startups, advancing emerging technologies, impacting communities and causes positively, or simply by innovating day to day in your current role. With the One Zero One podcast, our aim is to encourage listeners to join us in learning from our peers in the technology and startup space. With our inspiring series of conversations with technology experts and trai ...
 
Loading …
show series
 
How to Accelerate Digital Transformation with a CDO Looking to update ordering for ecommerce bakery customers, food ingredient distributor Dawn Foods decided to hire a chief digital officer to spearhead the process.
 
In this interview, Intel CIO Archana Deskus discusses, Archana’s purview as the global CIO of Intel Archana’s experience coming up to speed in the role Intel’s response to COVID-19 How COVID-19 will impact the future of work How her team has been enabling the shift to remote work. The company’s data-first mindset and their Corporate Data Office How…
 
In this episode, Jason talks to the Chief Digital and Technology Officer at Ocean Spray, Jamie Head about his mandate to modernise their digital and technology estate. They discuss the role data and data strategy is playing in that transformation, the innovation mindset, digital and physical product management and the role of culture in determining…
 
This week on Privacy Please we have the very down to earth, passionately facetious, Debbie Reynolds AKA The Data Diva. We talk about her story, how she become The Data Diva, privacy concerns and tips around facial recognition, photo access, clipboard issues, and we also find out Debbie has special Data Privacy powers with a hint of invisibility to …
 
Loading …

Quick Reference Guide

Copyright 2020 | Sitemap | Privacy Policy | Terms of Service
Google login Twitter login Classic login