Erudition public
[search 0]
×
Best Erudition podcasts we could find (updated May 2020)
Best Erudition podcasts we could find
Updated May 2020
Join millions of Player FM users today to get news and insights whenever you like, even when you're offline. Podcast smarter with the free podcast app that refuses to compromise. Let's play!
Join the world's best podcast app to manage your favorite shows online and play them offline on our Android and iOS apps. It's free and easy!
More
show episodes
 
Cultural chitchat for know-it-alls, ne'er-do-wells and nattering nabobs everywhere. Like the unholy coupling of FRESH AIR and THE BEST DAMN SPORTS SHOW, NEST OF VIPERS is smart, funny, and irreverent. Each episode features the rantings, ravings and erudite patter of independent musicians, filmmakers, writers and comedians holding court on cultural topics of the utmost importance. Hosted by San Francisco independent filmmaker Danny Plotnick.
 
Loading …
show series
 
Йова 14:21«Чи сини його славні, того він не знає, чи в прикрому стані того він не відає...» Із 1600 текстів, коли в Біблії згадується слово «душа»,жодного разу не зустрінемо вираз «безсмертна душа».У Біблії чітко висвітлена ідея, що «смерть - це сон».By podcasts@awr.org
 
Екклезіяста 12:7«І вернеться порох у землю, як був, а дух вернеться знову до Бога, що дав був його!».Чи говорить Біблія, що до Бога повертається «душа»? Вона каже, що до Бога повертається ...? Дух. У Старому Завіті єврейське слово «дух» - це «дихання».By podcasts@awr.org
 
Єзекіїля 18:4 «Тож усі душі Мої: як душа батькова, так і душа синова Мої вони! Душа, що грішить, вона помре». Безсмертний лише тільки Бог!Коли Бог створив Адама, Він вдихнув у нього Своє дихання, а не безсмертну душу.By podcasts@awr.org
 
Об'явлення 1:18 «І Живий. І був Я мертвий, а ось Я Живий на вічні віки. І маю ключі Я від смерти й від аду». Ісус був в могилі і вийшов з неї. У Нього є ключі від могили. Істина про воскресіння проходить червоною ниткою через усю Біблію.By podcasts@awr.org
 
Об'явлення 16:17 «Сьомий же Ангол вилив чашу свою на повітря. І голос гучний залунав від небесного храму з престолу, говорячи: Сталося!" Христос гряде на Своєму престолі - Цар царів, Господь над панами. Христос прийде як Володар всього Всесвіту.By podcasts@awr.org
 
Битва Армагеддон - це не якась битва десь на Землі. Це остаточна перемога Ісуса Христа і небесних воїнств над силами темряви і зла. Це остання війна на Землі.By podcasts@awr.org
 
Об'явл. 16:10 «А п'ятий Ангол вилив чашу свою на престола звірини.І затьмилося царство її, і люди від болю кусали свої язики».Надзвичайно небезпечно ухилитися від зрозумілого Вам вчення Слова Божого. Якщо ти це зробиш, то поступово зануришся у темряву.By podcasts@awr.org
 
Об'явлення 16:1 «І я почув гучний голос із храму, що казав до семи Анголів: Ідіть, і вилийте на землю сім чаш гніву Божого!». Ці кари мають набагато глибше значення, ніж більшість людей можуть собі уявити. Що це за сім останніх кар? Пропоную дізнатися!By podcasts@awr.org
 
Об’явлення 22:11«Неправедний нехай чинить неправду ще,і поганий нехай ще опоганюється.А праведний нехай ще чинить правду,а святий нехай ще освячується!»В результаті останньої кризи люди приймуть одне з двох рішень:цілковито за Христа або цілковито проти.By podcasts@awr.org
 
Об.14:6,7:"І побачив я іншого Ангола...і мав благовістити вічну Євангелію мешканцям землі...І він говорив гучним голосом: Побійтеся Бога та славу віддайте Йому, бо настала година суду Його, і вклоніться Тому, Хто створив небо, і землю..."By podcasts@awr.org
 
Об'явлення 14:12 «Тут терпеливість святих, що додержують заповіді Божі та Ісусову віру!» В останні дні земної історії у Бога буде група людей, які люблять Ісуса. Вони люблять Його так сильно, що слухають Його у всьому.By podcasts@awr.org
 
Даниїла 7:25 "І він буде говорити слова проти Всевишнього, і пригнобить святих Всевишнього, і буде думати позмінювати свята та права, і вони віддані будуть у його руку аж до одного часу, і часів і половини часу."Як це склалося історично?By podcasts@awr.org
 
Даниїла 7:2,3 "Даниїл заговорив та й сказав: Бачив я в своєму видінні вночі, аж ось чотири небесні вітри вдарили на Велике море. І чотири великі звірі піднялися з моря, різні один від одного."By podcasts@awr.org
 
Об'явлення 13:1,2: «І я став на морському піску. І я бачив звірину, що виходила з моря, яка мала десять рогів та сім голів, а на рогах її було десять вінців, а на її головах богозневажні імена."Ця влада оголошує власні закони замість Закону Божого.By podcasts@awr.org
 
Об'явлення 12:9 «І скинений був змій великий, вуж стародавній, що зветься диявол і сатана, що зводить усесвіт, і скинений був він додолу, а з ним і його анголи були скинені».Сатана є великий ошуканець.Тому він зазіхнув на Закон Божий.By podcasts@awr.org
 
Матвія 12:8 «Бо Син Людський Господь і суботі!» Субота Бога-Творця в книзі Буття -це День Господній в Об'явленні. Субота – це пам’ятник творіння, це знак між Богом та тобою! Субота – саме вона вказує на те, що у нас є Творець і є Спаситель.By podcasts@awr.org
 
Вихід 20:8-10 "Пам'ятай день суботній, щоб святити його! Шість день працюй і роби всю працю свою, а день сьомий субота для Господа, Бога твого..." Біблія недвозначно стверджує, що Бог освятив, благословив та відділив сьомий день тижня, тобто Суботу.By podcasts@awr.org
 
Луки 4:16 «І прибув Він до Назарету, де був вихований. І звичаєм Своїм Він прийшов дня суботнього до синагоги, і встав, щоб читати». Ісус Христос приходив на поклоніння щосуботи. Субота-дар Божої любові для людства.Субота-вічний знак, що Він нас створив.By podcasts@awr.org
 
Вихід 20:11 «Бо шість день творив Господь небо та землю, море та все, що в них, а дня сьомого спочив тому поблагословив Господь день суботній і освятив його».Чи була призначена Субота для окремого народу?Та чи є різниця, в який день поклонятися Богові?By podcasts@awr.org
 
Вихід 20:8 «Пам'ятай день суботній, щоб святити його».Субота – подарунок Бога для всього Свого творіння, це особливий подарунок для тебе! Істинне поклоніння є істинним лише тоді, коли воно відбувається згідно Божої постанови та повеління.By podcasts@awr.org
 
Об'явлення 4:11 «Достойний Ти, Господи й Боже наш, прийняти славу, і честь, і силу, бо все Ти створив, і з волі Твоєї існує та створене все!».Бог створив та сформував кожного із нас.Книга Об'явлення закликає нас повернутися до Бога і поклонитися Творцеві.By podcasts@awr.org
 
Івана 14:15 «Якщо Ви Мене любите, Мої заповіді зберігайте!».Субота - це дар Божої любові для всього людства. Щосуботи, залишаючи всі тягарі нашого життя, ми приходимо в присутність Його слави.Субота - це вічний знак того, що Він нас створив.By podcasts@awr.org
 
Якова 2:12«Отак говоріть і отак чиніть, як такі, що будете суджені законом волі». Книга Об'явлення закликає нас знову повернутися до Закону Божого, який є моральним Законом. Закон Божий - це Закон волі або свободи.By podcasts@awr.org
 
Осія 8:7: «А що вітер вони засівають, то бурю пожнуть». Книга Об'явлення закликає нас повернутися до моральності. Вона закликає нас повернутися до Божих принципів.By podcasts@awr.org
 
Об'явлення 22:12 «Ото, незабаром приходжу, і зо Мною заплата Моя, щоб кожному віддати згідно з ділами його». Чи можна сказати, що ми живемо в судний час? Перед приходом Ісуса, останній суд визначить, хто отримає нагороду від нашого Господа.By podcasts@awr.org
 
1 Коринтян 15:3,4 «Бо я передав вам найперш, що й прийняв, що Христос був умер ради наших гріхів за Писанням, що Він був похований, і що третього дня Він воскрес за Писанням». Що таке Вічне Євангеліє? Що означає боятися Бога?By podcasts@awr.org
 
Об'явлення 14:6 «І побачив я іншого Ангола, що летів серед неба, і мав благовістити вічну Євангелію мешканцям землі, і кожному людові, і племені, і язику, і народові».Люблячий Бог бажає спасти людей перш, ніж станеться катастрофа.By podcasts@awr.org
 
Луки 17:36 «Двоє будуть на полі, один візьметься, а другий полишиться!».Друге пришестя буде несподіванкою для тих, хто не готовий! Але що станеться з ними? Як щодо вислову: «Один візьметься, а другий полишиться»?By podcasts@awr.org
 
Дії 1:11: "Той Ісус, що вознісся на небо від вас, прийде так, як бачили ви, як ішов Він на небо!».Прихід Христа — це славна подія. Підготуватися до неї можна лише тоді, коли знаєш правду про неї! Правду відкриває нам Боже Слово.By podcasts@awr.org
 
Об'явл. 14:14 "...на хмарі сидить подібний до Людського Сина. Він мав на своїй голові золотого вінця, а в руці його гострий серп». Головною темою книги Об'явлення є пророцтво про Другий Прихід Ісуса Христа. Він прийде як Цар царів, та як Пан над панами.By podcasts@awr.org
 
Івана 3:16 «Так бо Бог полюбив світ, що дав Сина Свого Однородженого, щоб кожен, хто вірує в Нього, не згинув, але мав життя вічне».Ви коли-небудь виявляли непослух? Ви можеш прийти до Бога вже тепер з усіма своїми гріхами.By podcasts@awr.org
 
Об'явлення 17:14 “Вони воюватимуть проти Агнця та Агнець переможе їх, бо Він Господь над панами та Цар над царями. А ті, хто з Ним, покликані, і вибрані, і вірні”.Як розуміння Агнця Божого звільняє тебе від тягаря провини та від гріха?By podcasts@awr.org
 
Об'явлення 1:5«Він Свідок вірний, Первенець з мертвих і Владика земних царів».Хто може понести твої тягарі, коли тебе долає стрес? Хто може понести твою провину? Хто може понести твоє занепокоєння і тривогу? Хто насправді може дати тобі відчуття безпеки?By podcasts@awr.org
 
Євангеліє від Матвiя 24:37,38 «Як було за днів Ноєвих, так буде і прихід Сина Людського. Бо так само, як за днів до потопу всі їли й пили, женилися й заміж виходили, аж до дня, коли Ной увійшов до ковчегу».By podcasts@awr.org
 
Євангеліє від Луки 21:26 : «Коли люди будуть мертвіти від страху й чекання того, що йде на ввесь світ, бо сили небесні порушаться».Про ознаки кінця світу, які кояться в політичному світі та світі природи йдеться у цьому випуску програми "Відкриття надії".By podcasts@awr.org
 
Об'явлення 1:7: «Ото Він із хмарами йде, і побачить Його кожне око, і ті, що Його прокололи були...” Коли повернеться Христос? Ісус Христос вказав на ознаки Свого приходу, які включають в себе: ознаки в релігійному, політичному світі, у природі.By podcasts@awr.org
 
Даниїла 2:43: “А що бачив ти залізо, змішане з глейкою глиною, то вони змішані будуть людським насінням, а не будуть прилягати одне до одного...”Давнє пророцтво в книзі Даниїла 2-ий розділ, стверджує, що Європа ніколи не буде єдиною.By podcasts@awr.org
 
Книга Даниїла 2:28 “…Але є на небесах Бог, що відкриває таємниці, і Він завідомив царя Навуходоносора про те, що буде в кінці днів”. Чи об'єднаються країни Європи? Який сон наснився царю Навуходоносору та яке його значення?By podcasts@awr.org
 
Повторення Закону 29:29: "Закрите те, що є Господа, Бога нашого, а відкрите наше та наших синів аж навіки...".Чи контролює хто-небудь цей світ? Чи можливо де-небудь знайти достовірну інформацію про майбутнє? Кому ми насправді можемо довіряти?By podcasts@awr.org
 
Чому існує в світі зло, чому в безгрішному всесвіті виникла війна? Ангели приймають участь у битві? Ангели - це небесні істоти, від початку створені Богом, щоб вірно служити Йому і постійно перебувати в присутності Його слави.By podcasts@awr.org
 
Як планета Земля залучилась до космічного конфлікту? Чи був сатана вигнаний на Землю? Або перші мешканці Землі відкрили для нього двері? Перша книга Біблії, Буття, розповідає про те, що, коли Бог створив Землю, все було «вельми добре».By podcasts@awr.org
 
Буття 3 розділ 15 вірш: “І Я покладу ворожнечу між тобою й між жінкою, між насінням твоїм і насінням її. Воно зітре тобі голову, а ти будеш жалити його в п'яту”. Це насіння - «Христос», прийдешній Месія.By podcasts@awr.org
 
Loading …
Google login Twitter login Classic login