show episodes
 
At times, all believers have questions about the Bible, God or the spiritual life. Where can we turn when we need guidance from God's Word? Moody Radio encourages you to bring your Bible and spiritual life questions to Open Line with Dr. Michael Rydelnik every week. In this two-hour, live Bible Q&A program, your questions are always the focus. Dr. Rydelnik will provide practical answers straight from Scripture drawing from his wealth of knowledge and experience as both a pastor and professor.
 
Treasured Truth is a 24-minute radio program, airing daily. Each day, James Ford, Jr., Pastor of Christ Bible Church of Chicago, presents clear, powerful Bible teaching-adding godly wisdom and guidance to listeners' daily walks with Christ. Pastor Ford uses his breadth of experience to bring Christ-centered, expository preaching that is relevant to an audience of all races and cultures.
 
Hixhreti është ndër kthesat më të rëndësishme në jetën e Pejgamberit (paqja dhe mëshira e Allahut qofshin mbi të). Mësimet e tij duhet t’i shërbejnë çdo myslimani të gjejë çdo herë gatishmëri të bëj kthesa pozitive në rrugën e tij drejt Allahut. E kjo është edhe porosia e ligjëratës së mbajtur nga hoxha i nderuar Agim Bekiri.
 
Prej ndihmës së Allahut ndaj Pejgamberëve të Tij (paqja dhe mëshira e Allahut qofshin mbi ta) është të paralajmërojë ardhjen e tyre në librat e shenjtë të mëhershëm. Duke u nisur nga kjo, hoxha i nderuar, tregon faktet ekzistuese në Bibël për Pejgamberin (paqja dhe mëshira e Allahut qofshin mbi të) si dhe jep përgjigje për shumë pyetje interesante rreth kësaj çështjeje.
 
Nuk ka dyshim se ndër bisedat më të mira që mund t’i bëj dikush është biseda rreth Pejgamberit (paqja dhe mëshira e Allahut qofshin mbi të), ngase njerëzit sot më shumë se kurrë kanë nevojë për ta njohur atë. Mu për këtë hoxha i nderuar, Bledar Haxhiu, flet në këtë ligjëratë rreth atributeve natyrore dhe virtyteve të Pejgamberit (paqja dhe mëshira e Allahut qofshin mbi të).
 
Tempulli i Shëndetit, një rubrikë e Radio “Ejani” sjell për dëgjuesin shqiptar metodat dhe praktikat e Mjekësisë 5000-vjeçare Kineze, përfshi artin kinez të masazhit, akupunkturën, hedhjen e kupave, barnat e lashta, konceptet e yin-yang, meridianët, këshilla si të mposhtim sëmundjet dhe sugjerimet e mjekëve kinezë. Në këtë format sjellim dhe këshilla mbi ushqimet, zbulimet me të fundit shkencore për shëndetin si dhe sugjerime për parandalimin e sëmundjeve.
 
Pejgamberi (paqja dhe mëshira e Allahut qofshin mbi të) është vula e pejgamberëve dhe sipas konceptit islam çdo profet pas tij është i rremë. Megjithatë profetët e rremë janë bërë dukuri dhe përmes këtyre pretendimeve mashtrojnë njerëzit e thjeshtë. Në këtë intervistë hoxha i nderuar Ahmed Kalaja, mes tjerash, sqaron në mënyrë të argumentuar mashtrimet e tyre.
 
MASNA Live is a podcast for reef aquarium hobbyists. Something for everyone from beginners to experts. MASNA Live is hosted by board members of the Marine Aquarium Societies of North America. More details at http://www.masna.org. MASNA is dedicated to the marine aquatic hobby and industry.
 
Kjo ligjëratë tërheqëse përmban disa rregulla me të cilat duhet të edukohet çdo musliman si: dhënia përparësi fjalës së Allahut dhe Pejgamberit (lavdërimi dhe shpëtimi i Allahut qofshin mbi të) para fjalës së dikujt tjetër dhe respekti i sahabëve, veprimtaria në bashkësi në forma të ndryshme, pastaj angazhimi në kërkimin e diturisë fetare dhe madhërimi i shnejtërisë së muslimanëve.
 
Karikaturat famëkeqe pikëlluan zemrën e çdo myslimani dhe njollosën çdo parim të lirisë së shprehjes por, tërë kjo vetëm se e shtoi dashurinë e myslimanëve ndaj Pejgamberit (paqja dhe mëshira e Allahut qofshin mbi të). E si mos ta duam atë që Allahu e lartësoi me virtytet dhe cilësitë më të mira. E kjo është edhe esenca e ligjëratës së hoxhës së nderuar Bledar Haxhiu.
 
Loading …
show series
 
Being delivered from our sin is directly related to the closeness of our relationship with Jesus. Knowing Jesus more closely makes us more aware of our sin. And as our sensitivity to sin increases, which is evidence of our maturity, then our activity of sin ought to decrease. In other words, the more we fellowship with Jesus, the less we will sin.…
 
When we are seeking a way to be delivered from our sin, Pastor Ford points us to the writings of the Apostle Paul in Romans. In Romans 6 Paul says, “Who the Son sets free is free indeed.” Now what is Paul’s point, exactly? He’s saying to us—listen, you need to know that you have to die to your sin in order to live. Freedom in Christ comes after dyi…
 
​Psalm 100 says to give thanks to God and bless His name. This Thanksgiving weekend, producer Trish McMillan joins Dr. Michael Rydelnik on Open Line for a special Mailbag program. This hour focuses on Old Testament questions. Whether or not you sent in a question, all of the responses can help you in your daily walk with the Lord on a special Thank…
 
As we begin a study today in Matthew 26, Pastor Ford will explain that depression is not a sin. It can’t be. Why? Because according to scripture, Jesus was depressed and He never sinned. That realization should be a relief to those of us who are suffering in silence. Because there is so much stigma attached to depression, many of us never admit how…
 
Why do we want to obey the biblical command that instructs us to give thanks in everything? Pastor Ford says it’s because gratitude develops our altitude and focuses our hearts high in the heavens. And our altitude controls our aptitude—how we think. And then ultimately, our aptitude controls our attitude, which should be one of gratitude for all t…
 
Believers who backslide don’t need our judgment. What they really need is our love. And love doesn’t expose sin. Love covers it. And we need to understand that’s what people need. In Luke 22:31, Jesus told Peter that he was going backslide and fall. But also Jesus said He had prayed for Peter, that his faith would be strong. So, following Christ’s …
 
Do you know anyone who could be considered a “backslider”? If so, what have done about them? Pastor Ford asks us today, “Who have you gone and snatched back from the Devil—someone who really belongs to God?” He suggests that instead of saying, ‘Well, the Devil’s got them now…” We should go get them! Because they don’t belong to Satan, they belong t…
 
There are those of us who are such self-righteous Pharisees, that whenever somebody falls, instead of picking them up, we step on them. Instead of picking them up, we talk about them. Instead of picking them up, we disregard them and hate on them. Today, Pastor Ford will let us know how to avoid being one of those types of self-righteous believers.…
 
As we continue to look at the reasons why people reject Jesus, Pastor Ford will emphasize the holiness of Jesus. Jesus is holy just like God is holy. And then he will ask us to consider how we react to that holiness. Do we revere it? Or do we scoff at it, trying to minimize the truth of it, like so many people in our society try to do today?…
 
Sometimes we just need someone who will tell us like it is. We need someone who will just get up in our face and tell us stuff, especially the hard stuff that we don’t want to hear or even talk about. We need them to disciple us. On today’s Treasured Truth, Pastor Ford will tell us about the man who did this for him and discipled him when he first …
 
Today, Pastor Ford asks us to consider these questions—What are people learning from our example at our church? Are new believers who are getting saved and coming to our church learning from us and the other members of our congregation? We’ll hear more about the process of discipleship and just how important it is in the life of the church on today…
 
As we continue to look at discipleship, we’ll consider the fact that when people met Jesus’ disciples, they knew that those men had been in the presence of Jesus Christ because of the lifestyle that they were living and because of the message that they were giving. And that’s because Jesus had discipled them. He accomplished what He wanted to in th…
 
Loading …

Quick Reference Guide

Copyright 2020 | Sitemap | Privacy Policy | Terms of Service
Google login Twitter login Classic login